Etusivu Foorumi Uutiset Vinkit Galleria Kortit Linkit Info

 

Digicamera.netin (keskustelufoorumin) tietosuojaseloste 23.5.2018:

1. Rekisterin pitäjä
Digicamera.net:
Matti Harju matti.harju(at-merkki)digicamera.net
Armi Hölttö armi.holtto(at-merkki)digicamera.net

2. Rekisterin käyttötarkoitus
Digicamera.netin keskustelufoorumiin kirjoittavien (ja lukevien) tunnistus.

3. Käsiteltävät henkilötiedot
Tunnistusta varten talletetaan ip-osoite, käyttäjänimi, sähköpostiosoite. Lisäksi tallennetaan (jos käyttäjä nämä vapaaehtoisesti antaa) ICQ Numero, AIM osoite, MSN Messenger, Yahoo Messenger, Jabber Messenger, Kotisivu, Paikkakunta, Ammatti, Harrastukset, Syntymäpäivä.

4. Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötietoja kerätään vain jäseniltä itseltään Digicamera.netin Foorumille kirjautumisen yhteydessä (phpBB-foorumi).

5. Henkilötietojen suojauksen periaatteet

  • käyttäjillä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana
  • käyttäjä voi määritellä omat tietonsa osittain salaisiksi, jolloin ne eivät näy kaikilta osin toisille käyttäjille
  • phpBB-foorumin tekninen suojaus

6, Säännönmukaiset tietojen luovutukset

  • käyttäjälle itselleen
  • muille käyttäjille foorumin haun kautta (käyttäjä voi itse määritellä, minkä verran tietoja muille näytetään)
  • tietoja ei tulla luovuttamaan ylläpitäjien toimesta ulkopuoliselle taholle ilman rekisteröidyn nimenomaista suostumusta
  • tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

7. Henkilötietojen säilytysaika
H enkilötiedot säilytetään Foorumissa niin kauan kuin rekisteröity on Digicamera.netin Foorumin jäsen

8. Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on lähtökohtaisesti oikeus soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti milloin tahansa:

  • saada tieto henkilötietojensa käsittelystä (ei käsitellä millään tavoin, paitsi teknisesti phpBB-softalla)
  • saada pääsy omiin tietoihinsa (kirjautumalla Digicamera.netin Foorumiin)